Verkoopteam

Vos’ Verkoopmaatschappij BV : Een organisatie met de klant als middelpunt.
Wij verzorgen met een ambitieus team van makelaars en medewerkers de verkoop van de woningen die door onze collega’s ontwikkeld zijn.

U wilt een huis of appartement kopen en hoe nu verder?
Onze advertentie gelezen of u heeft onze site bezocht en u heeft direct of per post informatie over de woningen waar u in geïnteresseerd bent, ontvangen. Op het inschrijfformulier kunt u de woning(en) van uw keuze aangeven. Na bevestiging van de reservering onzerzijds wordt u uitgenodigd voor een oriënterend gesprek op ons kantoor in Alkmaar. Na enige dagen bedenktijd kunt u aangeven of u tot aankoop van de woning wenst over te gaan. Zo niet, dan kunt u kosteloos de reservering annuleren.
De woningen die door ons geleverd worden zijn gerealiseerd volgens de regelgeving en garantie van Woningborg. Dit instituut behartigt primair de belangen van kopers van een nieuwe woning.
Na aankoop van de woning volgt al snel een gesprek over eventueel door ons uit te voeren meerwerk. Hiervoor heeft u reeds een ruim aanbod aan standaard mogelijkheden ontvangen.
Door de korte lijnen met onze ontwikkelingsafdeling kunnen wij snel eventuele extra individuele koperswensen beoordelen en voor u realiseren, zonder het bouwproces al te zeer te verstoren.

De medewerker/ster met wie u het oriënterend gesprek heeft gehad is tijdens de bouw van de woning ook uw contactpersoon met onze organisatie.
Tevens verzorgen wij kijkdagen op de bouw, waar u een blik op en in uw in aanbouw zijnde woning wordt geboden.

kantoor
  • Vos' Verkoopmaatschapij B.V.
  • Edisonweg 3, 1821 BN
  • Postbus 374, 1800 AJ
  • Alkmaar
  • 072-5118833
Contact